Hot lige nu

"Bombekursus" - og her taler vi om temperamenter;), et proaktivt forløb omkring forståelse for forskellige temperamenter og afledt adfærd især forbundet med før - under - og efter en konfliktsituation. I Aale Hjortsvang Børneby samarbejder vi  med Gry Bastiansen om hvordan lærere, pædagoger og forældre kan arbejde med børnene og de unge med et voldsomt temperament i både daginstitutioner og i skolen.

Med denne metode kan en negativ spiral vendes til en positiv udvikling, hvor barnet forstår  sit eget eller kammeratens -  eksplosive - temperament. I løbet af et "bombekursus" får eleverne kendskab til og forståelse for sit eget temperament, og de professionelle omkring eleven, klassekammeraterne og forældrene involveres, så de forstår at støtte barnet i forløbet.

Klik her for at se en video med Gry Bastiansen.